divendres, 6 de gener del 2012

Viure l'avui

Al començar l'any,  està bé fer revisió del que hem viscut l'any passat. Cal preguntar-nos si hem avançat o hem retrocedit en la construcció de les nostres relacions, especialment en la nostra relació de parella.

Però aquesta mirada enrere, cal que la fem servir de trampolí, no de sofà, perquè ha arribat l'any nou i ara hem d'afanyar-nos a viure millor l'avui. Dic millor, perquè probablement, bé, ja anem vivint, però, podem renunciar a millorar?

Imagineu que un banc ens obrís un compte gratuït amb 86.400 €. condicionat a que els hem de gastar tots en un dia. Què faríem? Probablement tractaríem de gastar-los amb coses útils, ajudar a la família, comprar una casa, muntar un negoci...però en el compte de la nostra vida, no són euros, sinó segons,  86.400 segons, ni un més ni un menys, els que cada dia ens posen i tenim per gastar.

Tots els segons els viurem una sola vegada, no són recuperables, no hi ha "moviola", cal que els gastem bé per aconseguir salut, benestar, fortalesa, saviesa i felicitat.

Aconseguir una millor relació de parella, que ens portarà a ser més feliços, és un camí de lluita, però igual que quan volem arribar al cim d'una muntanya, hem de gaudir del camí i això ja ens donarà felicitat.

Us desitjo que en aquest any nou, tingueu moltíssims segons de felicitat.

1 comentari:

  1. Gracies Llorenç pels teus desitjos de felicitat
    els teus escrits segueixen sent molt interessants tant per les parelles com tothom

    Carme

    ResponElimina