diumenge, 29 de gener del 2012

Em perdones?

Vaig parlar-te bruscament, vaig dir-te alguna cosa que va ferir-te... 

Ens costa reconèixer sincerament que hem ferit l'altre, l'orgull no ens deixa aprofundir  en el nostre interior i veure que hem fallat.

Va passant l'estona, les hores i potser els dies...no sabem com arreglar la situació. Ens dol veure patir a la nostra parella i comencem a veure'ns culpables, però ens és difícil perdonar-nos nosaltres mateixos.

Em perdones? Quan aconseguim poder dir això, no estem assumint la culpa ni jutjant qui tenia raó i qui no, només volem acostar-nos a l'altre per trencar el mur que ens separa.

Et perdono. Donem el perdó sense buscar culpables, comprometent-nos a estimar més enllà dels nostres sentiments negatius i del nostre sofriment.

Demanar el perdó i perdonar no vol dir comprar la pau, sinó recuperar la capacitat de diàleg, que ens ha de permetre compartir-nos amb confiança els sentiments que hem experimentat durant tot el procés i recuperar la nostra il·lusió per estimar-nos d'una forma renovada, més sòlida, ressaltant que és l'amor per l'altre i la força de la relació mútua la que ens porta a demanar perdó i perdonar.

Sempre és possible tornar a començar.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada