diumenge, 27 de novembre del 2011

El nostre "casting"

Per alguns programes de televisió, el "casting" es fa entre milers de persones. Per a qualsevol feina de responsabilitat, la selecció es fa entre alguns centenars. Per a una pel·lícula o un espectacle musical, s'escull entre molta gent. 
Per a l'elecció de qui hauria de viure amb nosaltres l'apassionant aventura de formar una parella, entre quanta gent vàrem fer el "casting"?, i amb quins criteris vàrem fer la tria finalment?
Probablement, vist per un expert en "casting" la nostra elecció no podia sortir bé. Tampoc ens hem de fer il·lusions pensant que entre totes les persones disponibles, nosaltres érem els més complementaris; segur que en algun lloc hi ha persones, que en alguns aspectes, haurien sigut més adequades per l'un o per l'altre.
Però uns diuen que l'atzar o el destí, altres creiem que va ser Déu que va disposar que els nostres camins es creuessin i sorgís l'amor. 
Una cosa és certa, per a la nostra felicitat, més important que el resultat del "casting", és l'esforç que hem posat tots dos per anar construint una relació íntima i sincera, basada en fer de l'altre el més important de la nostra vida.

1 comentari:

  1. La parella sol sorgir del món en el que ens movem.
    Però, com molt bé dius, són les ganes que hi posem el que la fa florir.

    ResponElimina